VALBORG!

maj 02, 2013


Så var årets Valborgshelg också förbi. Oj vad fort det går nu! Vi har aldrig haft några riktiga Valborgstraditioner i vår familj. Det har liksom blivit lite hipp som happ beroende på om vi har barnen hos oss eller inte. Ibland firar vi med vänner, ibland med familjen och ibland bara jag och P. I år var barnen hos sin pappa respektive mamma och jag och P firade med egen brasa ute i Tofta. Vi hade en plan på att cykla bort till Valborgsmässofirandet i Gnisvärds hamn men det var kallt och blåsigt så vi la ner projektet.

Innan vi åkte ut till Tofta var vi förbi Linds växthus och köpte lite blommor och då hittade jag några "vill ha växter". Skulle passa så himla bra hemma hos oss så det blir nog ett återbesök på Linds inom kort :-)





Nu är vi inne i maj månad och vi går här hemma och snörvlar i kapp. Allergin har exploderat igen... Varje år längtar man efter våren så mycket och på något sätt lyckas man alltid förtränga allergin. Tur är väl det för jag tänker i alla fall njuta av den här härliga månaden trots kliande ögon och rinnande näsa.

Härlig torsdagskväll på er!

Kramar!

You Might Also Like

0 kommentarer

Subscribe