ADVENT I VÅRT KÖK...

december 02, 2017Inför årets advent verkar folk ha gått helt banans... många har adventspiffat för flera veckor sedan och en del har till och med satt in julgranen. Men i det här huset är vi traditionella. Det känns nästan lite busigt att tända adventsstjärnorna redan i kväll för det är ju än så länge bara lördagen innan advent. 

Nu är det mesta på plats i alla fall. Jag ska bara försöka få tag på en liten minigran att ha i en av våra stora glasvaser och lite grejer till balkongen men sen får det vara klart för i år.
Den här veckan har det varit full rulle. Långa dagar på jobbet och i torsdags fick vi besök av min syster som hade med sig ett helt fång vackra rosor som ni ser där i fönstret. I går hade vi fredagshäng med Vendela som har varit i stan och umgåtts med sina bröder i slutet på veckan och i kväll kommer fina vänner från Gotland på middag. Ska bli så mysigt. Saknar dem...

Och vem vet... i morgon kanske det kan bli ett besök på någon julmarknad. Eller så blir det häng i soffan framför brasan med magasin och böcker. En hel hög väntar ju på mig.

Hoppas att ni har en riktigt fin helg!

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Håller helt med dig,Tina! Det var värst vad folk haft bråttom med pyntet i år. Verkar som om man inte kan vänta och längta längre i vårt samhälle vilket jag tycker är en tjusning i sig. Jag/vi håller också hårt på traditionerna! Kram från Gunilla L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fint du/ni har pyntat förresten 😊

   Radera
  2. Tack Gunilla! Ja en del av traditionerna måste man hålla fast vid eller hur :-). Kramar tillbaka.

   Radera

Subscribe